دومین دوره مسابقه ایده پردازی در واحد دماوند

طرح برگزاری "مسابقه ایده های علمی با رویکرد تجاری سازی" به منظور پرورش ایده های نو و خلاقیت‌ در حوزه های مدیریت، مصرف انرژی، هوشمند سازی در حوزه آب و پساب، ساختمان های هوشمند، انرژی های نو، گردشگری، محیط زیست، فناوری اطلاعات و ارتباطات، کشاورزی، آبیاری، بازیافت مواد و انرژی، دانشگاه و مدارس سبز و فناوری نانو، حرکت به سمت کاربردی‌سازی ایده های خلاقانه و تجاری‌سازی و ایجاد ارتباط پویا بین نیازهای روز کشور و فعالیت‌های نخبگان در دانشگاه، به همت "معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند" تدوین شده است. که در پاییز ۱۳۹۶ دومین دوره از این مسابقات برگزار خواهد شد.

ادامه مطلب

کنفرانس ملی برق و کامپیوتر مجلسی

مسئولان برگزار کننده این همایش با نگاه آینده نگری به ترسیم و توصیف چشم انداز آینده در حوزه مهندسی برق میپردازند تا با آگاهی از صنعت برق کشور و نهادهای مسوول در سیاستگذاری و برنامه ریزی بتوانند تصمیمات و فعالیتهای مناسب و به موقع انجام دهند. چرا که در فضایی که تغییرات تکنولوژی سریع است، رویکردها و برنامه هایی میتواند به موفقیت بیانجامد که مبتنی بر شناخت روندهای آینده است. بنابراین، لازم است، با بهره گیری از تجربیات جهانی و آمیختن آن با نیازها و ملاحظات بومی به نوآوری و تحول در ارائه خدمات برق و توسعه تعاملات تجاری اقدام نموده و فضاهای جدید و متنوع تری را برای رفع نیازمندی های مشتریان و افزایش فرصت های همکاری و تعامل ایجاد نمایند.

ادامه مطلب